For Kirker - baggrundsbillede
presse
kontakt

Til pressen

Information til pressen og koncertarrangører.

Her kan man downloade billedmateriale ...

Rikke Øland

Trio T2O

    Luftteatret

luk

Kontakt

Rikke Øland, Davids alle 9, 9000 Aalborg.

email: rikkk3@yahoo.com

Tlf: 23 23 42 19 / 32 95 42 19

luk

Trompet

Trompetist Rikke Øland, studerede på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 1991 med Ketil Christensen som lærer. Allerede efter to år vandt hun stilling som Es-kornetist i Det Fynske Livregiment i Odense. Viljen til og studere overtog dog, og efter yderligere to år flyttede Rikke til Paris for og studere hos Pierre Thibaud .

Tilbage hjemme i Danmark blev Rikke i 1996 optaget på solistklassen, hvilken hun afsluttede med en debutkoncert på Den Anden Opera i København.

Rikke har haft freelance engagementer i mange af de danske symfoniorkestre, teaterorkestre og ensembler. Hun har også været medlem af forskellige messingkvintetter f.eks. Women in Brass, Copenhagen Brass Quintet og Brass Molto.

Rikkes interesse i musikdramatik for børn har resulteret i deltagelse i Teatertaskens forestilling "Marias barn - Guds søn", hvilken turnerede rundt om hele Danmark i 2001-2003. I 2003 og 2004 opførte Rikke sammen med Musikteatret Loca forestillingen "Prinsessen som ikke kunne vokse".

Under festugen i Aarhus 2010 opfører hun sammen med LuftTeatret den nonverbale forestilling "Tik Tak Tid", på Filuren,  Musikhuset i Aarhus.

Rikke har undervist på og dirigeret utallige musikskoler og orkestrer rundt om i hele Danmark. Hun har også undervist på f.hv Nordjysk Musikkonservatorium, og er i øjeblikket ansat på Frederikshavns Musikskole og MGK Aalborg.

Rikke